Ingatlanközvetítés

A megfogalmazás egyszerűsége magában hordozza a tevékenység sokrétűségét is. Egyszerű feladat is lehet, azonban a legtöbb esetben a tökéletes otthon, iroda kiválasztása alapos informálódást, körültekintést igényel, és nagy mérföldkő lehet az életünkben. 

Mi azért vagyunk, hogy ügyfeleinket végig kísérjük ezen az úton, akár az ötlet megszületésétől a megvalósításig, legyen szó a megfelelő otthonról, vagy üzleti terveinek optimális megvalósításáról.

Amennyiben már van kiszemelt ingatlan, de nem jut közelebb hozzá, segítünk elérhetővé tenni, vagy hasonlót keresni.

Ügyfeleinket érdek maximális szem előtt tartásával segítjük a kitűzött cél megvalósításában, így lehet szó akár

 • ingatlan eladásról
 • ingatlan vásárlásról
 • ingatlan bérbeadásról
 • ingatlan bérbe vételről
 • ingatlan keresésről

melyhez biztosítjuk az ügyvédi, közjegyzői szolgáltatást is.

Az ingatlanközvetítés folyamata

Szakértő kollégánk felméri az Ön ingatlanát és megállapítja az aktuális eladási árát, az eladásra váró ingatlan környékén.

Ha elfogadja a megállapított árat, kollégánk megbízást köt Önnel az ingatlan eladására. 

A Megbízás aktiválásához szükség lesz minden esetben egy 3 hónapnál nem régebbi tulajdoni lapra és az iroda értékesítési vezetőjének jóváhagyására.

Az Ön ingatlanát csak olyan vevőjelölteknek fogjuk mutatni, akiket már minősítettünk és tudjuk, hogy az Ön tulajdona megfelelhet nekik. Mielőtt személyesen megtekintenék az ingatlant, megismertetjük ügyfeleinkkel az ingatlan paramétereit, megmutatjuk a fotókat és a pontos alaprajzot.

Célunk, hogy kizárólag olyan vevők nézzék meg az Ön ingatlanát, akiknek az vásárlás szempontjából tényleg megfelelő lehet.

Az üzlet lezárásánál is végig kísérjük Önt és szakmai tapasztalatunkkal segítünk, hogy minél egyszerűbben záródjon e fontos esemény. Természetesen magát az adás-vételi szerződést egy, a vevő által kijelölt ügyvéd vezeti le.

Évek óta szorosan együttműködő partnereinkkel igény esetén ügyfeleink segítségére vagyunk az alábbi szolgáltatásokban:

 • lakberendezés,
 • tervezés
 • felújításban 
 • biztosítás
 • hitel közvetítés
 • pályázat, legyen szó zöld energiáról vagy otthonteremtésről
 • kertészeti megoldások
 • reklám, marketing

Szükség esetén adózási tanácsot is tudunk nyújtani ügyfeleink részére, hogy Ügyfelünk reális képet kapjon az ingatlan vásárlással/eladással/bérléssel kapcsolatos valós költségekről, ezáltal tervezhetőbbé téve az együttműködést.

Ügyfeleink részére- igény esetén – ingyenesen biztosítjuk a 3D-s ingatlan sétát, mellyel az eladási folyamat jelentősen rövidíthető, és az ingatlan ily módon történő megtekintése első körben időbeli szabadságot ad mind az eladónak, mint a vevőnek, továbbá lehetőséget ad arra, hogy szolgáltatásunk országosan elérhető legyen.

Ingatlan közvetítésünk díja 2,5%, nagy értékű ingatlanok esetében, illetve több megbízás esetén egyedi megállapodás tárgyát képezi. Egyéb szolgáltatásaink árai azok egyedi jellegére tekintettel egyéni megbeszélés tárgyát képezi egyeztetés után.

Szolgáltatásainkról bővebb információt az egyes menüpontok alatt, illetve elérhetőségeinken kaphat.

Az ingatlanokról közölt adatok tájékoztató jellegűek, azokat  a megbízótól kapott információk alapján közöljük a hirdetési oldalakon, azok helyességéért, valódiságáért felelősséget nem vállalunk.

Call Now Button